ALDI și tehnologia

commentariu · 3614 Vizualizări

În pauza de masă, la o cafea, Joe îi spune lui Mike: „Mă doare umărul, de-mi vine să cad jos. Cred c-ar trebui să mă duc la un doctor.”

În pauza de masă, la o cafea, Joe îi spune lui Mike: „Mă doare umărul, de-mi vine să cad jos. Cred c-ar trebui să mă duc la un doctor.”

La care, Mike îi răspunde: „Nu fi fraier. La magazinul ALDI s-a pus la intrare un computer pentru diagnostic. Pui o mostră de urină și computerul îți spune care-i problema și ce trebuie să faci. Durează 10 secunde și costă doar cinci euro . E cu mult mai ieftin decât o vizită la doctor .”

În consecință, Joe își ia o mostră de urină și se duce la ALDI. Introduce cinci euro , computerul se aprinde și cere mostra de urină. Joe varsă proba de urină în orificiul destinat acesteia și așteaptă.

După 10 secunde, calculatorul scoate un bilețel pe care este printat următorul text: „ai ceea ce se cheamă umăr de tenismen. Fă dușuri fierbinți și evită activități fizice grele. Te vei simți mai bine în două săptămâni. Vă mulțumim că ați făcut cumpărături la ALDI.”

În aceeași seară, Joe se gândea cum a evoluat tehnologia. La un moment dat, i-a venit în minte că și tehnologia ar putea fi păcălită și și-a schițat un plan. A amestecat într-un recipient apă de la robinet, o mostră de urină de la cățel, mostre de urină de la soția și fiica sa și, la urmă, ca să complice lucrurile, a adăugat o mostră de spermă proprie.

A doua zi, a dat o fugă până la ALDI ca să vadă ce răspuns îi va da. A introdus 5 euro , a turnat amestecul în orificiul destinat urinei și a așteptat rezultatul.

Computerul a printat următorul răspuns:

„1. Apa de la robinet este dură. Instalează un filtru de calcar (raionul 9, raftul 3);

2. Câinele tău are herpes. Găsești șampon special (raionul 7, raftul 1);

3. Fiica ta este dependentă de cocaină. Interneaz-o la reabilitare;

4. Soția ta este însărcinată. Are gemeni. Nu sunt ai tăi. Angajează un avocat.

5. Dacă nu încetezi cu masturbarea,umărul nu ți se va vindeca niciodată.

Vă mulțumim că ați făcut cumpărături la ALDI.”

Citește mai mult ...
commentariu
Pro Quality UTube Anunțuri Gratuite InfinityAsig